От Интер намекнаха, че се отказват от Лукаку


От Интер намекнаха, че се отказват от Лукаку
Снимка: Getty Images/Guliver

2481 0

Директорът на Интер Бепе Марота заяви, че клубът може и да не направи подобрено предложение за нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку. Белгиецът е цел №1 за треньора на "нерадзурите" Антонио Конте. На "Олд Трафорд" са съгласни на раздяла с футболиста, но искат да получат за него съответна сума.

По-рано този месец "червените дяволи" отхвърлиха предложение на Интер за Лукаку от 54 млн. паунда, оценявайки своята звезда на 80 млн. Марота сега намекна, че клубът му не смята да плаща такава голяма сума.

"Ние направихме значително предложение, което съответства на трансферната стойност на играча и не успяхме да сключим сделка. Клубът ни направи големи инвестиции и сме убедени, че вече сме в много добро положение. Готови сме да използваме възможностите, но в наши дни цените са твърде завишени. Продължаваме да следим ситуацията, тъй като на пазара може да се случи всичко", заяви Марота за Sky Sport Italia. Според италианските медии, Интер е определил Единсон Кавани като алтернатива на Лукаку. А каква безумна сделка предлага Ювентус за белгиеца вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички