Окончателно: Финален разговор решава бъдещето на Дибала


Окончателно: Финален разговор решава бъдещето на Дибала
Снимка: Getty Images/Guliver

4836 0

Непрестанните спекулации около Пауло Дибала и Ромелу Лукаку явно са към своя край. Според Sky Sports, днес аржентинецът ще се срещне с треньора на Ювентус - Маурицио Сари, и двамата ще обсъдят потенциалната роля на 25-годишния атакуващ футболист при "бианконерите" през новия сезон. От отговора на наставника зависи дали Дибала ще иска да се запъти към Манчестър Юнайтед

Към този момент, спортният директор на "старата госпожа" - Фабио Паратичи, е в Лондон, където обсъжда евентуалната размяна Дибала-Лукаку с представители на "червените дяволи". Агентът на аржентинеца, пък, настоява неговият клиент да получава по 9.1 милиона паунда годишно, след облагането с данък. Белгийският нападател вече се е разбрал с Юве. Според информациите - постигнато е съгласие за 5-годишен договор, който, ако бъде изпълнен, ще донесе на Лукаку 41 милиона паунда.

Така, по-късно днес се очаква да има повече яснота около намеренията на двата клуба, както и на двамата играчи. Междувременно, вчера младата звезда на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, сподели, че "червените дяволи" вече са възвърнали идентичността си и увери, че скоро ще покажат на какво са способни. Повече прочетете - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички