Рашфорд: Юнайтед възвърна идентичността си, ще покажем какво можем


Рашфорд: Юнайтед възвърна идентичността си, ще покажем какво можем
Снимка: Getty Images/Guliver

3607 0

Младият нападател на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, заяви, че под ръководството на Оле Гунар Солскяер "червените дяволи" са възвърнали своята идентичност. Той смята, че след тежките времена при Дейвид Мойс, Ван Гаал и Жозе Моуриньо, сега най-накрая Юнайтед се завръща към величието, което представляваше при Фъргюсън.

"Идентичността е тук. Тя не се губи напълно, просто трябва да я намериш. Заедно, като отбор, ще покажем на хората на какво сме способни. Този сезон ще се концентрираме върху себе си и ще се наслаждаваме, докато играем. Има много млади, както и много "гладни" играчи, което е важно. Надявам се да пренесем сегашното си състояние през целия сезон. Продължаваме да напредваме" - уверено сподели Рашфорд.

Припомняме, че Солскяер все още не е наясно със състава, с който ще разполага за началото на сезона. Ситуацията около Погба, на пръв поглед, се потушава, но оставането му, все още, далеч не е сигурно. Нападателят Ромелу Лукаку, пък, най-вероятно ще напусне клуба, а дестинацията му би могла да бъде Италия. Според информациите, белгиецът ще поеме към Ювентус, а "бианконерите" ще изпратят обратно Пауло Дибала, чийто агент вече дори е в Англия. Вижте повече - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички