Наполи се класира с лекота за 1/4-финалите за Купата на Италия


Наполи се класира с лекота за 1/4-финалите за Купата на Италия
Снимка: Getty Images/Gulliver

1224 0

Наполи не срещна трудности и се класира на 1/4-финалите за Купата на Италия след победа срещу Перуджа. Неаполитанците бяха домакини в днешната среща с втородивизионния тим, като се наложиха с 2:0.

Автор и на двете попадения бе Лоренцо Инсиние, който се разписа от дузпи в 26-ата и 38-мата минута. През първата част на 1/8-финалната среща бяха свирени три дузпи - две за отбора на Дженаро Гатузо и една за втородивизионния тим. В края на първата част Йемело обаче нямаше шанса на Инсиние и пропиля възможността за тима си.

Втората част не предложи особено интересни моменти, като Наполи успя да задържи преднината си и да не допусне напрежение пред своята врата. Последната победата на отбора бе от 22 декември, когато успя да се наложи срещу Сасуоло. По този начин Наполи се превърна във втория четвъртфиналист за Купата, след като миналата седмица Торино победи Дженоа след изпълнение на дузпи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички