Наинголан: В Интер се държаха лошо с мен


Наинголан: В Интер се държаха лошо с мен
Снимка: Getty Images/Guliver

1249 0

Полузащитникът на Каляри Раджа Наинголан сподели, че неговият тим е заслужавал дори повече от точка в днешния мач срещу Интер. Двубоят на „Джузепе Меаца“ завърши при резултат 1:1, като именно белгийският полузащитник стана автор на единственото попадение във вратата на „нерадзурите“. Все пак Наинголан, който е под наем в Каляри именно от тима на Интер отказа да се зарадва на попадението.

След срещата халфът даде коментар за двубоя. „Мисля, че играхме много добре от самото начало на срещата, дойдохме тук и показахме характер. Може би дори някои инциденти бяха срещу нас, но нямам нищо против Интер, това е футбол и някои ситуации трябва да бъдат видяни 2-3 пъти. Не е само тяхното попадение, при което имаше избутване на наш състезател, но трябваше да има и червен картон. Не искам на някого да му счупят крака преди да види червения цвят. Имам голямо уважение към феновете на Интер, но усещах, че се държат с мен като със слаб играч“ каза Нинджата след двубоя.

С равенството Каляри остана на 6-тата позиция в Серия А, но отборът няма успех вече цели 5 двубоя. Интер пък записа трето поредно равенство и при успех на Ювентус срещу Наполи довечера, „нерадзурите“ ще изостават вече на цели 6 точки от шампионите. А ето как се развиват нещата около трансфера на Кристиан Ериксен в Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички