От Интер признаха, че са оптимисти за привличането на голямата си трансферна цел


От Интер признаха, че са оптимисти за привличането на голямата си трансферна цел
Снимка: Guliver/GettyImages

1800 0

Спортният директор на Интер Джузепе Марота сподели, че е оптимист относно сделката с Тотнъм за Кристиан Ериксен и очаква скоро да бъде факт. В последните няколко седмици "нерадзурите" са насочили всички сили към привличането му, но се опитват да го вземат за по-малко от исканите 20 млн. евро.

"Ние няма да крием, че водим преговори с Тотнъм. Договорът на играча изтича на 30 юни. Ние сме оптимисти, че сделката ще бъде финализирана, колкото се може по-скоро още повече, че трансферният прозорец затваря в петък“, коментира Марота.

BBC твърди, че Ериксен официално ще бъде представен като играч на Интер в понеделник. Както е известно, контрактът на Ериксен с Тотнъм изтича през това лято. Малкото оставащо време от договора на датчанина, както и неговото желание да напусне клуба, доведоха до незабавния му трансфер още през тази зима.

"Нормално е, след като привлечем добър футболист да се разделим с някой и да има динамика на трансферния пазар.Новите попълнения са големи професионалисти. Трябва да им дадем нужното време, за да се адаптират", добави спортният директор на Интер.

По-рано днес Интер допусна нова грешна стъпка в Серия А, като не успя да победи Каляри - ето и повече подробности от срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички