Маурицио Сари може да напусне Челси, чака го гранд в Италия


Маурицио Сари може да напусне Челси, чака го гранд в Италия
Снимка: Getty Images/Gulliver

2453 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари може да напусне английския клуб. И ако това се случи, италианецът има почти сигурно място, в което да продължи кариерата си.

Сари пое "сините" през лятото на 2018 г. и подобри значително играта им. В последните месеци обаче лондончани не се представят добре и вече загубиха шансове за титлата - те изостават с 14 точки от лидера Ливърпул. Освен това според слуховете италианецът не се разбира с част от играчите си, а има някакъв конфликт и с ръководството.

САРИ: АЗАР Е ИНДИВИДУАЛИСТ, НЕ СТАВА ЗА ЛИДЕР

Според Corrire dello Sport в италианския Рома са заинтересувани от Сари. Те обмислят да уволнят треньора си Еузебио Ди Франческо, тъй като под негово ръководство тимът не се представя според очакванията. "Вълците" заемат петото място в Серия А, което не дава право на участие в Шампионска лига през следващия сезон. Освен това преди няколко дни Рома отпадна позорно от турнира за Купата на Италия, след като бяха натупани със 7:1 от Фиорентина.

Както е известно, Челси не нае без усилия италианския специалист. Според слуховете лондончани са платили 5 милиона евро на Наполи, за разтрогването на договора му. Вижте в този материал на кое място в Англия се намира Челси на Сари по ротации в състава. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички