Кои тимове в Англия извършват най-много ротации в съставите си (статистика)


Кои тимове в Англия извършват най-много ротации в съставите си (статистика)
Снимка: Getty Images/Guliver

2102 0

Най-високото ниво на английския футбол - Висшата лига, се намира в своя разгар, а надпреварата за титлата продължава с пълна сила. Повечето големи отбори използват чести ротации в стартовите си състави, за да запазят свежестта на титулярите си, но има и тимове, които прибягват до промени твърде рядко.

Подобна е ситуацията с тима на Челси, воден от Маурицио Сари. "Sky Sports" представи статистика, в която ясно се вижда, че "сините" се намират на предпоследно място от всички отбори в шампионата по отношение на извършените промени в състава си през сезона до момента.

Тимът от Западен Лондон са направили само 29 промени в 23-те изминали мача до момента, като за сравнение Манчестър Юнайтед е направил цели 70 ротации. Тимовете от топ 3 в първенството също могат да се похвалят с чести ротации на стартовите си състави, като лидерът Ливърпул изостава малко в това отношения спрямо Манчестър Сити и Тотнъм.

Междувременно един от бившите играчи на Челси предпочете трансфер в Саудитска Арабия, вместо Барселона. Кой е той - вижте в този материал.


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички