Манчини: Нека видим какво ще се случи на Евро 2020


Манчини: Нека видим какво ще се случи на Евро 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

881 0

Снощи Италия разгроми Армения с 9:1, като постигна най-големият си успех от 71 години насам. По този начин „Скуадра адзура“ завърши с 10 от 10 победи и голова разлика 37:4 в квалификационната си група и заслужено се класира на Евро 2020. След двубоя селекционерът Роберто Манчини коментира победата пред Rai Sport.

“Беше страхотна вечер, справихме се отлично. Играхме силно до последно и успяхме да вкараме 9 гола, което е доста трудно. Не ни интересуват рекордите, фокусирани сме единствено върху случващото се на терена и печеленето на трофеи. Всички наши млади играчи се развиват с времето. Нека видим какво ще се случи на Евро 2020, ще имаме много време да се подготвим за този турнир, затова трябва да продължим да работим.“

„Адзурите“ се класират за голямо първентство със 100-процентова успеваемост в групите за пръв път в своята история. Отборът вече е спечелил 11 поредни срещи, като 10 от тяха бяха през календарната 2019г. Манчини успя да върне ентусиазма в италианския национален отбор след катастрофата с Джан Пиеро Вентура в квалификациите за Мондиал 2018. Ето какво още се случи на снощния мач между Италия и Армения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички