Кога Де Лихт е осъзнал, че не е на нужното ниво за Ювентус?

Напрежението върху 20-годишният Матайс де Лихт след преминаването му в Ювентус нарасна значително. Младият холандец не само, че трябва да се докаже в един от най-добрите клубове в света, но и трябва да оправдае огромната сума, която е платена за него. Той самият посочи кога е осъзнал, че настоящото му ниво не е отговаряло на изискванията.

"След мача срещу Атлетико (Мадрид) си казах: "Това не е играчът, който съм". След този момент започнах да играя по-уверено и успешно. Разбира се, че за мен бе платена огромна цена, което изисква по-добро представяне. Но няма време да се мисли за това. Никога не съм играл с тази мисъл в главата си" - призна Де Лихт.

Сари: Ако Киелини беше добре, Де Лихт нямаше да играе в такъв мач

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари подкрепи своя футболист Матайс Де Лихт след мача срещу Интер. След грешка на холандеца "Нерадзурите" спечелиха...

Защитникът все още не е изчистил напълно играта си от някои досадни грешки, но определено се подобрява. Въпреки това, именно той бе виновникът, направил дузпа, чрез която Интер изравни в последния двубой на Ювентус. А каква необичайна ситуация, с участието на Леонардо Бонучи и главния съдия, бе заснета от камерите именно в този двубой - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!