ВИДЕО: Какво си мислят, че правят Бонучи и главният съдия срещу Интер?


ВИДЕО: Какво си мислят, че правят Бонучи и главният съдия срещу Интер?
Снимка: Getty Images/Guliver

2358 0

Хегемонът в италианския футбол - Ювентус, сякаш показа, че и тази година няма да бъде изместен от своя трон. Намиращият се в невероятна форма Интер бе сразен от "бианконерите" с 1:2, като това е първият резултат, различен от победа, за "нерадзурите" в Серия А от началото на сезона.

По време на мача обаче камерите уловиха изключително любопитен момент. След средата на втората част капитанът на "старата госпожа" - Леонардо Бонучи, се поздрави приятелски с главния съдия в срещата - Джанлука Роки, след едно от отсъжданията на рефера в полза на Ювентус.

Случилото се няма как да бъде прието радушно от феновете на Интер, тъй като ситуацията изглежда меко казано необичайна. Подобен тип поздрав между капитан на единия отбор и рефера, и то по време на самия двубой, със сигурност не е особено професионална постъпка и не се среща често.

Междувременно, след изиграването на този кръг във всички топ първенства на Европа, Ювентус и германският Волфсбург записаха невероятно постижение, непонятно за друг тим през този сезон. Вижте какво е то - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички