Интер продаде играч на конкурент в Италия


Интер продаде играч на конкурент в Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

1258 0

Халфът на Интер Матео Политано ще продължи кариерата си в Наполи. Италианският полузащитник благодари на „нерадзурите“ за възможността да играя в отбора чрез публикация в социалните мрежи.

След 63 мача и 6 гола със синьо-черната фланелка Политано е готов за новото си предизвикателство в тима на Дженаро Гатузо. Атакуващият полузащитник не успя да се наложи в отбора на Антонио Конте през първата полувина на настоящия сезон, но благодари на клуба и всички, свъразни с него, по време на престоя му в Милано. „Готов съм и съм развълнуван за новото ми предизвикателство в един красив град с голяма фенска маса“ написа той в Инстаграм. "Нямам„търпение да изляза на терена с тези цветове! Благодаря на Интер за възможността, която ми дадоха. Искам да кажа довиждане на всички, които бяха с мен през това време – на съотборниците ми, на треньорския щаб и на ръководството на клуба“ добави италианският полузащитник.

Матео Политано ще може да направи дебюта си за Наполи в понеделник, когато „Партенопей“ се изправят срещу Сампдория на „Мараси“. Неаполитанци заемат 10-тата позиция в Серия А и ще се опитат да се преборят за място в европейските клубни турнири през втората част от сезона. А ето какво каза за Антонио Конте голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички