Гуардиола: Бих станал треньор в Италия


Гуардиола: Бих станал треньор в Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

1197 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че би станал треньор в Италия. До този момент той е бил в Испания (Барселона), Германия (Байерн Мюнхен) и Англия (в момента - "гражданите). От топ 5 първенствата на Европа не е бил само в Италия и Франция, а очевидно скоро може да остане само Франция.

"Да съм треньор в Италия? Защо не. Бе удоволствие за мен да съм там като играч (в Бреша). Изкарах страхотно и обичам страната, но засега се чувствам добре в Англия, страхотен шампионат е" - започна Гуардиола. Испанецът коментира и информациите, които през лятото го свързваха с Ювентус: "Имахте грешна информация. Трябва да си вършите работата по-добре".

Договорът на 48-годишният мениджър изтича в края на следващия сезон, когато ще се навършат 4 години от пристигането му в Манчестър. За него предстои изключително тежък двубой срещу водача във временното класиране на Англия - Ливърпул. А как мърсисайдци осъществяват своите обрати толкова често - вижте разкритието лично от играч на тима - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички