Вайналдум обясни как Ливърпул осъществява обратите


Вайналдум обясни как Ливърпул осъществява обратите
Снимка: Getty Images/Guliver

2654 0

Европейският клубен шампион Ливърпул показва невероятен характер, като напоследък често изпада в неприятни ситуации. Мърсисайдци реализират много голове в последните минути на двубоите си, с което обръщат инфарктно развоя на мачовете в своя полза. Един от играчите на тима - Джорджиньо Вайналдум, обясни как съумяват да го постигнат.

"Не е лесно. Просто вярваме, че сме способни да обърнем нещата. Винаги успяваме да останем спокойни и позитивни. Нагласата ни е различна - по принцип, ако губиш 2:0 езикът на тялото ти ще се промени, но ние оставаме с нагласата, че можем да обърнем развоя. Това е, защото вярваме един в друг. Всичките тези обрати също ни дават вяра, че можем да го повторим. Не се случва веднъж, доста често обръщаме мачовете в последния момент. Тялото ти е изморено и затова се бориш с него. Но накрая - ако вкараме в края на двубоя, то победата е много по-сладка, отколкото като е извоювана лесно" - заяви Вайналдум.

За Ливърпул предстои изключително тежък мач срещу шампиона Манчестър Сити. Голямото дерби между двата най-добри отбора в Англия за този момент е в неделя от 18:30 часа българско време. Мърсисайдци имат 6 точки преднина пред "гражданите" във временното класиране. Междувременно, преди дългоочаквания сблъсък Клоп обяви Гуардиола за най-добрия треньор в света. Вижте подробности - в този материал на SportLive. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички