Фиорентина задълбочи кризата в Милан


Фиорентина задълбочи кризата в Милан
Снимка: Getty Images/Gulliver

2023 0

Милан допусна трета поредна загуба в Серия А. "Росонерите" загубиха с 1:3 у дома от отбора на Фиорентина в среща от 11-ия кръг на шампионата. За пореден път Милан не впечатли с представянето си и на моменти дори си заслужи освиркванията на феновете.

Ерик Пулгар откри от дузпа в 14', след като Бенасер извърши нарушение в наказателното поле. В 25' Сусо стреля опасно, но стражът на гостите се намеси и спаси удара. В 28' Киеза се разписа, но попадението бе отменено заради засада.

Втората част не започна добре за домакините. В 55' те останаха в намален състав, след като Матео Мусакио получи червен картон. В 66' Гаетано Кастровили удвои преднината на гостите, а 4 минути след това Киеза не успя да се разпише от дузпа, като Донарума спаси. В 78' обаче Франк Рибери направи резултата класически след хладнокръвен удар от наказателното поле.  Две минути след това Рафаел Леао върна едно попадение, той демонстрира уменията си, като си проправи път през защитата и отправи удар по земя от наказателното поле.

Това бе втора поредна победа за "виолетовите", които събраха актив от 8 точки и излязоха на 9-ата позиция в класирането. Милан пък продължава да затъва и вече е 16-и с едва 6 спечелени точки до момента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички