Моуриньо е отказал куп оферти през лятото заради един отбор


Моуриньо е отказал куп оферти през лятото заради един отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

4203 0

От зимата Жозе Моуриньо е далеч от треньорската професия, след като бе уволнен от Манчестър Юнайтед. Португалецът все още отказва да поеме нов отбор, като според Goal, през лятото е отказал куп предложения. А причината е, че очаква обаждане от президента на Реал Мадрид - Флорентино Перес.

Според изданието Специалния е отказал официални оферти от Бенфика, Милан, Монако, Лил и Шалке през лятото, тъй като се надява отново да поеме "белия балет". Преди няколко дни неговото име отново се появи като вариант за наставник на мадридчани, но Зинедин Зидан постепенно успя да намери ритъма и неговият тима в момента е лидер в Ла Лига.

Моуриньо е категоричен, че няма да приеме някоя оферта просто, за да води даден отбор.  Допълва се още, че ПСЖ, Ювентус и Байерн Мюнхен са били другите клубове, от които Моуриньо е чакал обаждане. А какво очаква Жозе Моуриньо от сезона за Манчестър Юнайтед ще разберете от този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички