Евроспорт даде оценка на шансовете на Десподов за игра в Серия А


Евроспорт даде оценка на шансовете на Десподов за игра в Серия А
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

5587 0

Кирил Десподов беше един от сериозните трансфери в Италия в последните дни на зимния трансферен прозорец. Вече бившият нападател на ЦСКА беше спазарен за 3 милиона евро (по данни на Transfermarkt), като на Апенините вече има сериозни комплименти към крилото.

Италианският сайт на "Евроспорт" пък даде оценка на всички нови попълнения в италианската Серия А, като не пропусна и българина. Засега обаче италианските колеги не дават категоричен шанс на Десподов за титулярно място.

"Десподов е флангови нападател, има страхотен демараж и може да направи живота на всеки защитник труден. Засега остава не познат, не може да е от полза като изненадващ ход от пейката при ротациите на Маран", пише "Евроспорт" като оценка за Десподов.

Италианският тим залага основно на тактика 4-3-1-2, в която не се играе с типични крила - позицията, на която се подвизава Десподов. Именно затова не се дават големи шансове на играча да започне кариерата си в тима като титуляр, но той позволява смяна на тази схема с течение на двубоя, а може да играе и като втори нападател.

Междувременно Десподов даде първото си интервю като играч на Каляр и избра номер, който ще зарадва всички фенове на ЦСКА (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички