Десподов: Искам да завърша кариерата си в ЦСКА, избрах си специален номер в Каляри


Десподов: Искам да завърша кариерата си в ЦСКА, избрах си специален номер в Каляри
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4084 0

Крилото Кирил Десподов се обясни в любов на ЦСКА и "червените" фенове. Националът говори пред "Нова телевизия" след трансфера си в италианския елитен Каляри.

"Искам да благодаря на феновете за голямата подкрепа, която ми оказаха през всичките тези години, които играх в ЦСКА. За мен това е най-великият клуб в България и аз мога да застана твърдо зад думите си. Винаги усмихнати, винаги подкрепят отбора, 90 минути не се отказват. За мен бе голяма чест да играя за този отбор и ще се радвам да завърша кариерата си в ЦСКА. Ще им кажа само едно нещо – да видят кой номер съм си избрал в Каляри и сами ще се досетят”, коментира младата звезда.

В ИТАЛИЯ: ДЕСПОДОВ Е ДОБЪР, НО ПЪРВА ЛИГА Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ СЕРИЯ А

22-годишният футболист разказа и малко повече за трансфера си в клуба от Серия А. Той призна, че първоначалната му цел е да се наложи в отбора, да се докаже, а след това ще преследва по-големите си мечти - трансфер в по-голям клуб.

"Много добре ме приеха, всички са позитивни, всички са усмихнати. Никой не е негативно настроен. Радостен съм, че ме посрещнаха толкова добре в отбора. Разговарях с президента и треньора след подписването. Треньорът каза, че доста ме е гледал, харесал ме е и че се радва, че съм дошъл в отбора", поясни крилото. Вижте тук каква е реалната цена, платена за Десподов от Каляри и как тя го направи най-скъпата продажба на ЦСКА. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички