Маурицио Сари най-накрая направи това, което всички фенове на тима искаха


Маурицио Сари най-накрая направи това, което всички фенове на тима искаха
Снимка: Getty Images/Gulliver

2137 0

Ювентус посреща Удинезе в двубой от 16-тия кръг в Серия А. „Бианконерите“ трябва да търсят задължителен успех след първото за сезона поражение при гостуването на Лацио преди седмица. Интересното е, че наставникът Маурицио Сари е взел важно решение, що се отнася до стартовия състав в днешния ден.

Италианският наставник най-накрая е решил да заложи на тримата си нападатели Кристиано Роналдо, Пауло Дибала и Гонсало Игуаин от първата минута на двубоя. През последните няколко месеца усилено се говореше за това, че тримата не могат да играят заедно на терена и затова Сари предпочиташе да пуска двама от тях в стартовия състав. В началото на сезона Роналдо и Игуаин бяха първи избор за атаката, но страхотната форма на Дибала означаваше, че аржентинецът няма как да бъде оставен извън състава. В допълнение към това се видя, че Дибала и Игуаин си партират отлично в атака.

Самият Пауло Дибала заяви в средата на седмицата, че с Роналдо и Игуаин могат да играят едновременно като титуляри. В сряда тримата бяха заедно на терена по време на срещата с Байер Леверкузен. Тогава партньорството им доведе до два гола, като по едно попадение отбелязаха Роналдо и Игуаин, а Дибала се отчете с две асистенции. А ето кой отбор е фаворит за спечелването на Шампионската лига според Сари.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички