Диего Марадона-младши към Хамес: Не пипай номер 10 в Наполи!


Диего Марадона-младши към Хамес: Не пипай номер 10 в Наполи!
Снимка: Instagram

6884 0

Диего Марадона-младши, който играе в едно от ниските нива на Италия, ще се радва да види халфа Хамес Родригес в Наполи, но отправи предупреждение към колумбиеца. 32-годишният футболист не желае доскорошният играч на Байерн да носи фланелката с номер 10 в Неапол, принадлежала на легендарния му баща.

"Често пиша под снимките на Хамес да отиде в Наполи. Оказвам натиск върху него - наскоро той хареса един от моите коментари. Би било чудесно, ако премине в Наполи, Футболист от такова ниво може да направи отбора по-силен. Градът ще приеме Хамес с разтворени обятия и съм сигурен, че той отново ще може да покаже най-добрия си футбол", заяви наследникът на Марадона пред "Marca".

Нападателят обаче отправи предупреждение към бившата звезда на Реал Мадрид. "Не докосвай номер 10! Това е частна собственост на нашето семейство. Той принадлежи на баща ми. Имаше слухове, че Наполи ще го даде на Гонсало Игуаин, когато дойде в Неапол, после - на Лоренцо Инсинье. Но тук трябва да е като в НБА - ако сте извадили номер от обращение, повече не можете да го използвате", каза още Диего Марадона-младши. А какво го провокира за това изказване вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички