Наполи с много смел ход, дава най-легендарния си номер на Хамес


Наполи с много смел ход, дава най-легендарния си номер на Хамес
Снимка: Guliver/GettyImages

5519 0

Колумбийският нападател Хамес Родригес няколко пъти заяви, че бъдещето му остава все така неясно и решението ще бъде взето от Реал Мадрид, но от Наполи вече са нетърпеливи да го привлекат. През последните две години халфа игра под наем в Байерн Мюнхен, но все още е собственост на "белия балет".

Наставникът на мадридчани Зинедин Зидан няма намерение да разчита на колумбиеца, но от Реал искат да постигнат изгодна сделка за него. Наполи е големият фаворит за подписа му, като дори обмислят да пуснат отново в употреба фланелката с номер 10, носена от легендарния Диего Марадона. Този номер не се използва от 2000г., но неаполитанците са готови да го дадат на Хамес.

От Наполи искат да създадат нов идол за своите привърженици и виждат в халфа подходящия човек. Очаква се да няма много затруднения за трансфера, като единствено трябва да се уточни трансферната сума. Флорентино Перес настоява да получи 50 млн. евро, докато от Наполи ще опитат да го склонят на друга сделка. А именно това лято да се заплати 10 млн. евро за наема, а следващото лято да има опция за задължително закупуване за още 30 млн. евро. Със сигурност обаче ходът с "фланелка номер 10" е много смел, тъй като вече близо 20 години нито един играч не го е носил.

А кой играч на Реал Мадрид е пред трансфер във Висшата лига - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички