Ди Мария разочарова Кристиано Роналдо и Ювентус


Ди Мария разочарова Кристиано Роналдо и Ювентус
Снимка: Guliver/Getty Images

2392 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария предпочита да се завърне в родината си Аржентина, където и да прекрати футболната си кариера, твърди "Don Balon". Това би разочаровало Ювентус и голямата звезда на тима Кристиано Роналдо, който желаеше Ди Мария в редиците на "бианконерите".

Изданието твърди, че Анхел Ди Мария желае да премине в състава на Росарио Сентрал, като отборът е от родния град на аржентинеца. Този ход обаче ще бъде предприет от дясното крило, едва след като приключи неговата кариера на "Парк Де Пренс".

По-рано през месеца се появиха информации, които твърдяха, че Роналдо е препоръчал Ди Мария на ръководството на "старата госпожа". Въпреки това аржентинецът не смята да премине в състава на "зебрите".

Кристиано Роналдо и Анхел Ди Мария бяха съотборници в тима на Реал Мадрид, където заедно прекараха общо четири години. Междувременно португалецът претърпя първия тежък удар в състава на "бианконерите" - какво направи селекционерът Масимилиано Алегри спрямо Кристиано, може да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички