Роналдо след обвиненията в изнасилване: Наложи се да успокоявам близките си, вместо те мен


Роналдо след обвиненията в изнасилване: Наложи се да успокоявам близките си, вместо те мен
Снимка: Guliver/GettyImages

5148 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо разкри подробности за личните си преживявания около обвиненията в изнасилване, отправени от Катрин Майорга. Португалецът подчерта, че му се е наложило да успокоява своите майка и сестрите си, вместо те него.

"Говорих по темата с приятелката си. Синът ми е прекалено малък, за да разбере. Въпросната ситуация се отрази най-тежко на майка ми и на сестрите ми. Бяха съкрушени и много, много ядосани. За първи път ги виждах в такава светлина. Аз бях човекът, който трябваше да ги успокоява, а реално би трябвало да е обратното", споделя Кристиано пред "France Football".

Португалецът добре разбира ситуацията, в която е попаднал и го отдава на популярността, която има. "Все пак съм една от най-известните личности в света. Моето име продава. Всичко лошо, което се говори за мен е много по-интересно от хубавите неща. Опитвам се да запазя спокойствие", добавя още Роналдо.

ВСИЧКИ НОВИНИ ОКОЛО ОБВИНЕНИЯТА В ИЗНАСИЛВАНЕ СРЕЩУ РОНАЛДО

Междувременно Кристиано Роналдо посочи и една от приликите между него и вечният му съперник Лионел Меси. Според звездата на Ювентус той и Меси се отличават от останалите играчи в света с нещо, което другите не могат да постигнат - вижте какво в този материал.

Говорих по темата с приятелката си. Синът ми е прекалено малък, за да разбере. Въпросната ситуация се отрази най-тежко на майка ми и на сестрите ми. Бяха съкрушени и много, много ядосани. За първи път ги виждах в такава светлина. Аз бях човекът, който трябваше да ги успокоява, а реално би трябвало да е обратното”, споделя още суперзвездата и добавя, че не се вълнува от общественото мнение защото както има много хора, които го ненавиждат, има и още толкова, които го обожават

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички