Анчелоти каза дали ще взима Ибрахимович в Евертън


Анчелоти каза дали ще взима Ибрахимович в Евертън
Снимка: Guliver/GettyImages

2147 0

Днес Карло Анчелоти официално бе представен като нов треньор на Евертън. Италианският специалист даде първата си пресконференция начело на „карамелите“, като адресира някои от важните въпроси, свързани с бъдещето на клуба. Един от тях е свързан с евентуалното идване на Златан Ибрахимович в тима от Ливърпул.

38-годишният швед е без отбор от известно време, след като напусна ЛА Галакси след края на сезона в МЛС. В последно време се заговори за евентуалното идването на Ибрахимович в Евертън, след като Карло Анчелоти бе обявен за треньор на тима. Двамата бяха заедно в Пари Сен Жермен преди няколко години. „Ибрахимович ми е добър приятел. Той е мой тип играч. За щастие съм тренирал много добри, фантастични играчи. Ибрахимович приключи периода си в Англия в Манчестър Юнайтед и не знам какви са му идеите. Трябва да му се обадя. Ако иска да дойде в Ливърпул на разходка, е добре дошъл. Но не и да играе“ каза Анчелоти, с което охлади спекулациите за привличането на шведа в Евертън.

В четвъртък Анчелоти ще дебютира като наставник на новия си клуб при домакинството на Евертън срещу Бърнли. А ето кой отбор е кандидат за подписа на Ибрахимович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички