Антонио Конте вече работи върху трансферите в Интер, ето кои са първите двама в списъка


Антонио Конте вече работи върху трансферите в Интер, ето кои са първите двама в списъка
Снимка: Guliver/GettyImages

2084 0

Отборът на Интер иска да привлече Ромелу Лукаку и Виктор Моузес през лятото, веднага щом Антонио Конте стане новият старши треньор на тима, съобщава Sky Sports. Бившият мениджър на Челси се очаква да замени на поста Лучано Спалети следващата седмица, твърди Sky in Italy, като според информациите двамата играчи са в списъка на евентуалния нов наставник на „нерадзурите“.

Конте се опита да привлече Лукаку през лятото на 2017, когато бе на „Стамфорд Бридж“, но нападателят избра да премине в Манчестър Юнайтед от Евертън. Белгийският национал има 42 гола в 96 мача за „червените дяволи“, но не успя да се разпише в последните си осем мача от сезона и често оставаше втори избор на мениджъра Оле Гунар Солскяр за сметка на Маркъс Рашфорд.

Миналият месец Лукаку разкри желанието си да играе някой ден в Серия А, описвайки евентуалното си преминаване в Италия като „сбъдната мечта“. Моузес, от своя страна, бе титуляр за Челси по времето на Конте, установявайки се като първи избор на десния бек при шампионската титла на „сините“ през 2017.

Въпреки това, нигериецът загуби своето титулярно място след назначаването на Маурицио Сари този сезон и бе пратен под наем във Фенербахче през януари. Моузес се превърна в титуляр за турския гранд и договорът му приключва през 2020, което означава, че Интер ще трябва да преговаря за освобождаването му от Фенербахче, ако иска да го привлече на „Сан Сиро“.

А кой друг нападател също бе спряган за трансфер в Интер - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички