Европейски гранд готов да подслони ненужния Алексис Санчес

Един от най-големите въпроси свързани с Манчестър Юнайтед за идното лято са за това дали Алексис Санчес ще остане в тима. Той подписа с "червените дяволи" миналата зима, но така и не може да намери място в титулярния състав на тима.

"Independent" пише сега, че Ювентус има желание да даде нов шанс на чилиеца. За целта разбира се той ще трябва да намали драстично заплатата си, като изданието пише, че има още един отбор, който ще наддава за Санчес.

"Огромно" признание за Алексис Санчес след нулевия сезон за Манчестър Юнайтед

След края на поредния сезон, в който Алексис Санчес се представи под познатото ниво, той попадна в ужасна анкета сред феновете на Манчестър Юнайт...

"Ювентус ще има съперник в лицето на Интер за привличането на Алексис Санчес от Манчестър Юнайтед. По всичко личи, че кошмарът за Манчестър Юнайтед ще приключи това лято", пише в "Independent". 

ЛЕГЕНДА НА ЮНАЙТЕД: ПОГБА ЩЕ СИ ХОДИ, САНЧЕС ДОЙДЕ САМО ЗАРАДИ ПАРИТЕ

Изданието информира още, че дори вече е имало среща между представители на бившия играч на Барселона и Арсенал и тези на италианските грандове. Все още няма нищо конкретно, но се очаква един от двата тима от Апенините да привлече играча до края на лятото.

Още по темата

Please select answer!