Анчелоти с отчаян ход, за да запази работата си в Наполи


Анчелоти с отчаян ход, за да запази работата си в Наполи
Снимка: Guliver/Getty Images

2812 0

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти ще събере играчите си на кратък лагер преди следващия мач от Серия А с Удинезе, за да се опита да прекъсне черната серия на неаполитанци. Тимът от южняшкия град е в серия от осем поредни мача без победа във всички турнири, което засилва все повече слуховете за уволнението на Анчелоти, а наскоро клубът трябваше да се справя и с бунт на играчите.

До конфликта между ръководство и футболисти се стигна, след като президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис нареди на играчите да заминат за наказателен лагер след загубата от Рома, но те отказаха да го сторят. Впоследствие Де Лаурентис глоби футболисти с общо 2,5 милиона евро, а представянето на Наполи не се подобри и вчера тимът загуби домакинството си на Болоня с 1:2, за да изостане с цели 17 точки от лидера Интер.

"Карло Анчелоти реши отборът да остане заедно на тренировъчен лагер от сряда до мача с Удинезе в събота", се казва в официално съобщение от клуба. Според някои медии в Италия двубоят с Удинезе е последен шанс за Анчелоти да спаси поста си, докато в Англия вече започнаха да спрягат 60-годишният специалист за евентуален нов мениджър на Арсенал след уволнението на Унай Емери.

Наскоро пък Анчелоти се похвали, че знае тайната, с която да удържа Ливърпул (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички