Анчелоти преди Ливърпул: Изправяме се срещу най-силния отбор в Европа


Анчелоти преди Ливърпул: Изправяме се срещу най-силния отбор в Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

3950 0

Наставникът на Наполи- Карло Анчелоти, определи Ливърпул като най-силни отбор в света. Двата тима ще се изправят един срещу друг в първи двубой от груповата фаза в Шампионска лига във вторник, като срещата в Италия.

"Ливърпул се разви, защото миналия сезон им даде толкова много поуки. От друга страна, ние също израснахме, защото прибавихме повече качество към състава си", заяви той.

"Мачът ще бъде изключително тежък, защото се изправяме срещу най-силния тим в Европа. Надяваме се да вземем същия резултат като миналата година. Колкото до тактическата ни формация, ние не бива да се отказваме от нашите същност и идеи. Трябва да черпим вдъхновение от позитивните неща, които сторихме и проблемите, пред които бяхме изправени. Срещу Ливърпул миналия сезон се защитавахме добре, когато беше нужно, и ги атакувахме при всяка удобна възможност. Задържахме топката, когато условията го диктувахме. Изиграхме перфектния мач тогава”, добави Анчелоти.

Междувременно се появиха информации, че Барселона и Реал Мадрид се впускат в битка за мениджъра на Ливърпул, както и един от най-важните играчи на мърсисайдци (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички