Изненадваща причина може да накара Клоп да напусне Ливърпул


Изненадваща причина може да накара Клоп да напусне Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

6315 0

Юрген Клоп може да напусне Ливърпул заради британското време, твърди неговият агент. Контрактът на германския специалист на „Анфийлд“ е до 2022, като според Sky Sports временните лидери във Висшата лига искат да предложат нов дългосрочен договор на бившия наставник на Майнц 05 и Борусия Дортмунд.

Въпреки това, мениджърът на мърсисайдци наскоро заяви, че ще си вземе почивка от футбола, когато настоящият му контракт изтече след три години и агентът му Марк Косицке каза, че Клоп може да се изкушен от преминаване към по-топли климатични пояси. "Договорът на Юрген все още важи до 2022 и не е тайна за никого, че клубът иска да го удължи. Все още разполагаме с малко време, за да решим какво ще правим. Трябва да изчакаме и да видим как ще се развият нещата и дали климатичните промени ще донесат по-добро време в Англия или само в Германия. Никой не трябва да подценява лошото време. Помня, че през ноември или декември, Ливърпул попита за удължаване на договора. Аз казах: „Нека изчакаме“, заяви агентът му.

"Ула (жената на Клоп) и Юрген се събуждат сутринта и е тъмно. Когато се срещнат отново вечерта, е отново тъмно и сиво. По време на зимната пауза в Германия, ако времето е наистина лошо, клубовете отиват на ваканция за две седмици, после се връщат обратно и летят директно до тренировъчната база на слънце за няколко дни. По време на това време, треньорите в Англия понякога трябва да се подготвят за 13 мача. Те са вече изморени и не е толкова лесно“, завърши той.

Междувременно се появиха информации, че Барселона и Реал Мадрид се впускат в битка за мениджъра на Ливърпул, както и един от най-важните играчи на мърсисайдци (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички