Агентът на Дибала проговори за ПСЖ и Манчестър Юнайтед


Агентът на Дибала проговори за ПСЖ и Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

3099 0

Агентът на Пауло Дибала - Хорхе Антун, разкри какви клубове са проявявали интерес към нападателя през летния трансферен прозорец и дали той ще премине в Пари Сен Жермен, както гласят последните слухове.

Аржентинската звезда беше свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед и Тотнъм, но според слуховете, сделките са пропаднали аради прекомерните финансови искания на играча и за комисионна на агента му. "Да, ние наистина комуникирахме с английски клубове. Историята с комисионите обаче не е вярна. Между клубовете имаше само разногласия за условията по сделката", посочи Антун, цитиран от "Tuttosport".

"ПСЖ? Не планираме никакви пътувания до Париж в близко бъдеще. Това са просто слухове. В момента Пауло просто трябва да се наслади на момента, защото не знаем какво може да се случи в бъдеще", категоричен бе агентът на нападателя. А защо според Димитър Бербатов е по-добре, че Дибала не е преминал в Юнайтед вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички