4 гола за историята: Лаутаро с постижение, което никой друг не е достигал в Серия А (ВИДЕО)


4 гола за историята: Лаутаро с постижение, което никой друг не е достигал в Серия А (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

962 0

Интер изглеждаше сравнително беззъб при гостуването на Салернитана, докато Лаутаро Мартинес не влезе от резервната скамейка. Тогава аржентинският национал вкара четири гола за 25 минути, за да ги задържи на върха в таблицата, записвайки историческо постижение.

4 гола за историята

Мартинес се превърна в първия играч в Серия А, който вкарва 4 гола като резерва.  Аржентинецът има най-добрия си старт за всеки сезон, като отбеляза девет гола в първите седем мача от Серия А, както и изравнителния гол в Шампионска лига като гост на Реал Сосиедад.

На аржентинеца му бяха нужни само 9 минути, за да открие резултата. В 66-ата гол на Салернитана бе отменен от ВАР заради засада.

11 след това Мартинес отбеляза втория си гол в срещата, след като бе намерен в наказателното поле от Николо Барела. В 84-ата минута Интер получи правото да изпълни дузпа след нарушение срещу Маркюс Тюрам. Зад топката застана Мартинес, който оформи хеттрика си. Минута преди изтичането на редовното време, аржентинският нападател отбеляза четвъртото си попадение в двубоя, за да оформи крайния резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички