Звездата на Борусия Дортмунд се завърна на тренировъчната площадка


Звездата на Борусия Дортмунд се завърна на тренировъчната площадка
Снимка: Getty Images

1807 0

Звездата на Борусия Дортмунд - Себастиан Алер, който през лятото претърпя операция, след като бе диагностициран с тумор на тестисите, е подновил тренировки с бившия си тим Аякс.

В понеделник мениджърът на Аякс Алфред Шрьодер разкри, че Халер е поискал да тренира с бившия си клуб и да продължи рехабилитацията си с отбора от Ередивизи.

"Той ни попита дали може да дойде и да тренира, защото се възстановяваше тук. Това, разбира се, бе чудесно, че той може да бъде при нас за известно време. Той успя да тренира на различен терен, за да помогне за възстановяването си", каза Шрьодер.

Халер вкара 47 гола в 66 мача за Аякс, след като се присъедини от Уест Хям Юнайтед миналата година и се наслади на добра кампания (2021-22) в Шампионската лига с 11 гола в осем мача. Той също така има 15 мача за Кот д'Ивоар, като преди това е представлявал Франция на младежко ниво.

В Борусия със сигурност се радват за възстановяването на Алер, а бивш английски национал разкри коя звезда на тима от Дортмунд ще бъде следена от топ отборите във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички