Като при Холанд: Редица отбори наддават за услугите на Джуд Белингам


Като при Холанд: Редица отбори наддават за услугите на Джуд Белингам
Снимка: Getty Images

2023 0

Английският национал - Джуд Белингам е свързван с евентуално преместване от "Сигнал Идуна Парк" преди сезон 2022/23 след впечатляващите 12 месеца на клубно и национално ниво. Въпреки това, от Борусия Дортмунд избраха да не го продават след преминаването на Ерлинг Холанд в Манчестър Сити, въпреки силните индикации около трансфер във Висшата лига.

Съобщава се, че Реал Мадрид подготвя голяма трансферна оферта за 19-годишния играч през следващите месеци, като Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси също следват примера.

Въпреки, че желаната сума от Дортмунд за бившия играч на Бирмингам Сити е над 100 милиона евро, до трансфер ще се стигне през следващото лято, а бившият германски национал - Лотар Матеус вярва, че ще се завърне в Англия. " Виждам го да подписва с отбор от Висшата лига в края на този сезон в замяна на огромна сума“, каза той пред AS.

Белингам буквално "лети" в Шампионската лига през този сезон, като до момента има 4 попадения в 4 срещи, а ето кои други 4 звезди са в чудовищна форма, докато играят в най-комерсиалния футболен турнир.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички