Оуен Харгрийвс: Всички топ отбори във Висшата лига ще се насочат към звездата на Борусия Дортмунд


Оуен Харгрийвс: Всички топ отбори във Висшата лига ще се насочат към звездата на Борусия Дортмунд
Снимка: Getty/Gulliver images

1323 0

Английската футболна легенда - Оуен Харгрийвс, вярва, че топ отборите от Висшата лига много скоро ще погледнат не само към Джуд Белингам, но и към другата млада надежда на Борусия Дортмунд - Юсуфа Мукоко.

17-годишният футболист се представя на високо ниво през настоящата кампания, а Харгрийвс смята, че много скоро ще го гледаме по английските терени.

"Цифрите на това момче са страхотни. Всички говорим колко добър е Белингам на 19-годишна възраст. Мукоко обаче е на 17 и това, което прави, е невероятно", сподели британецът пред BT Sport.

"Въпросът е дали може да запази това постоянство. Ако продъдължи да играе така наистина всички топ отбори в Англия ще се наочат към звездата на Борусия, да той вече е звезда", каза още британецът.

Мукоко наистина е в зашеметяваща форма за гранда от Бундеслигата този сезон, като има четири гола и  пет асистенции на сметката си в 16 изяви във всички турнири. Освен английските грандове, Реал Мадрид, Барселона и ПСЖ също имат интерес към тийнейджъра.

Борусия определено ще опита да запази максимално дълго талантливия си футболист докато се опитва да намери правилния кандидат за Джуд Белингам, чиито желания станаха ясни наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички