Втори опит и няколко милиона отгоре! Байерн завиши офертата си Хари Кейн, на ход е Тотнъм


Втори опит и няколко милиона отгоре! Байерн завиши офертата си Хари Кейн, на ход е Тотнъм
Снимка: Getty Images

4319 0

Байерн Мюнхен не се отказва никак от идеята да привлече нападателя на Тотнъм Хари Кейн. Макар отскоро английският национал да се превърна в топ трансферна цел на баварците, то те са изключително настоятелни.

Подобрената оферта и в очакване на отговор

Шампионът на Германия е отправил нова подобрена оферта към Тотнъм, след като първата бе отказана. Тогава тя бе на стойност 60 млн. паунда плюс бонуси, но "шпорите" директно казаха "не". Сега - от Байерн са отправи предложение на стойност 70 млн. паунда, информира Sky Sports.

Според информацията Хари Кейн вече се е съгласил да премине в немския гранд.  Договорът му с Тотнъм изтича през следващия сезон, а разочароващите резултати на клуба правят напускането му да изглежда неизбежно.

Кейн не крие желанието си да печели титли, поради което, според редица източници, е отказал удължаване на контракта си по-рано през сезона. По-рано се появи информация, че още преди няколко седмици лично Томас Тухел е посетил Хари Кейн в дома му. И точно този разговор е убедил капитана на Англия да приеме предложението на Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички