Уволненият Кан: Байерн ми забрани да празнувам титлата с отбора


Уволненият Кан: Байерн ми забрани да празнувам титлата с отбора
Снимка: Getty Images

1844 0

Неочаквана новина съобщи вече бившият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен - Оливер Кан. Той разкри, че е получил забрана от клубното ръководство да се доближава до отбора по време на празнуването на титлата в Бундеслигата.

"Баварците" станаха шампиони на Германия по инфарктен начин в последния кръг. Те играеха с Кьолн при равенство, но късен гол им донесе трофея, след като конкурентът Борусия (Дортмунд) завърши наравно с Майнц 05. След изиграването на мачовете от Мюнхен дойде новина, че Кан, заедно със спортния директор Хасан Салихамиджич, са уволнени.

"Невероятно! Голям комплимент и поздравления за момчетата! Винаги съм казвал, че ще стане така! Винаги трябва да даваш всичко докрай и никога да не се предаваш. Невероятно горд съм с Вас и това постижение!", написа Кан в Туитър.

"Бих искал да празнувам с Вас, но, за съжаление, не мога да съм с Вас днес, защото клубът ми забрани. Очаквам с нетърпение следващия сезон. Няма да се ограничим с шампионската титла 12 поредни пъти. Да празнуваме", допълни бившият вратар. По-рано Кан коментира слуховете за раздяла между Байерн и Томас Мюлер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички