Триумфът не ги спаси! Байерн Мюнхен уволни Кан и Салихамиджич


Триумфът не ги спаси! Байерн Мюнхен уволни Кан и Салихамиджич
Снимка: Getty Images

2784 0

Буквално минути след триумфа с 11-ата поредна шампионска титла на Германия Байерн Мюнхен се раздели с двама от директорите на клуба. Изпълнителният директор на баварците Оливер Кан и спорният директор Хасан Салихамиджич ще бъдат уволнени. Спечелването на Сребърната салатиера не спаси нарочените през последните месеци шефове на гранда от Мюнхен.

Във вторник предстои събрание на Борда на директорите на клуба, на което отстраняването на двамата ще бъде официализирано, съобщиха от Байерн.

Новият изпълнителен директор на баварците ще бъде Ян-Кристиан Дреесен. Той изгледа на живо победата с 2:1 като гост над Кьолн. Той бе в компанията на президента Херберт Хайнер и Салихамиджич. Все още не ясно кой ще замести Сахихамиджич.

"Решението да се разделим с Оливер Кан беше всичко друго, но не и лесно за Надзорния съвет. Въпреки това стигнахме до извода, че трябва да намерим нов човек за поста. Бихме искали да благодарим на Оливер Кан за всичко, което направи за Байерн. Той винаги ще бъде голяма личност за Байерн. Пожелаваме му всичко най-добро", заяви президентът клуба Херберт Хайнер.

Вижте ТУК изключително драматичния начин, по който Байерн Мюнхен ликува с титлата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички