Юлиан Нагелсман с важни разкрития за Левандовски, пореден обрат в мнението на Байерн


Юлиан Нагелсман с важни разкрития за Левандовски, пореден обрат в мнението на Байерн
Снимка: Getty Images

2421 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман заяви в петък, че няма да наложи вето върху продажбата на суперзвездата Роберт Левандовски.

"Аз не съм човекът, който трябва да играе роля в този момент. Един от основните ми принципи е да не си придавам прекалено голямо значение", коментира наставникът. 

Пречките пред преминаването на поляка в Барселона изглежда намаляват, а крайното решение ще бъде взето от висшия състав на клуба, включително главния изпълнителен директор Оливър Кан и спортния директор Хасан Салихамиджич.

"Комуникацията между Оливър, Хасан и мен е отлична. Никога няма да говоря публично за или против нещо, сякаш моята дума е закон. Не съм толкова важен и това трябва да остане така", допълни 34-годишният германец. Левандовски има договор до 2023 г., а на въпрос за личните проблеми на нападателя, Нагелсман отговори така: "По тези въпроси трябва да попитате Роберт".

Вижте какво е решил полякът за офертата на баварците!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички