Подозират футболистка на ПСЖ, че е платила нападение над конкурентка в тима


Подозират футболистка на ПСЖ, че е платила нападение над конкурентка в тима
Снимка: Getty Images

2996 0

Футболистката на женския Пари Сен Жермен Амината Диало е била задържана по подозрение, че е организирала нападение и побой над съотборниката си Кейра Хамрауи, съобщава френският "l"Equipe". Инцидентът се е случил на 4 ноември вечерта.

Диало, Хамрауи и други футболистки на парижани са се прибирали у дома след парти в ресторант до Булонския лес. Диало е карала автомобила, с който са пътували спортистките. Около 22,00 часа двама маскирани мъже са дотичали до колата, отворили са вратата и са извлекли Хамрауи от нея.

Нападателите са удряли футболистката по краката с метални пръти, след което са избягали. Хамрауи е била откарана в болница, където са ѝ били направени шевове. Заради инцидента жената е пропуснала мача на ПСЖ срещу Реал Мадрид в женската Шампионска лига, но от клуба не обявиха по каква причина. Вместо нея на терена е излязла Диало, която сега е заподозряна, че по този начин е отстранила конкурентката си за титулярно място. Амината Диало е била задържана сутринта на 10 ноември и срещу нея е образувано производство. А ето какво впечатляващо постижение записа преди година женският отбор на Лион. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички