Ужасна новина за Себастиан Алер разтърси Борусия Дортмунд и световния футбол


Ужасна новина за Себастиан Алер разтърси Борусия Дортмунд и световния футбол
Снимка: Getty Images

7351 0

Ръководството на Борусия Дортмунд обяви изключително неприятна новина - новото попълнение Себастиан Алер е диагностициран с тумор на тестисите!

В началото на месец юли 28-годишният нападател пристигна от Аякс срещу 31 милиона евро и бе гласен за заместник на напусналия в посока Манчестър Сити Ерлинг Холанд, подписвайки договор с клуба до лятото на 2026 година.

Националът на Кот д'Ивоар се е почувствал зле на вчерашната (18 юли) тренировка на "жълто-черните" и веднага са му направени обстойни прегледи, които са разкрили сериозното заболяване. 

"Тази новина бе шок за Себастиан и за всички нас. Цялото семейство на Борусия Дортмунд му пожелава скорошно оздравяване. Ние ще направим всичко по силите си, за да осигурим на Алер най-доброто лечение", каза спортният директор на немския гранд Себастиан Кел.

*Себастиан Алер е юноша на френския Оксер, а до момента е играл за отбори като Утрехт, Айнтрахт Франкфурт, Уест Хям и Аякс. Той е вкарал 153 гола в общо 351 мача на клубно ниво, регистрирайки и 57 асистенции на своята сметка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички