Тухел: Не спечелихме този мач, защото на Фрайбург им провървя


Тухел: Не спечелихме този мач, защото на Фрайбург им провървя
Снимка: Getty Images

592 0

Треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, призна, че неговият отбор не е заслужавал победата в мача с Фрайбург, завършил 2:2.

"Заслужено губехме до 35'"

"Не изиграхме по най-добрия начин първия половин час и заслужено губехме в резултата. Второто полувреме играхме добре и владеехме инициативата, но не успяхме да си спечелим награда. В крайна сметка не успяхме да победим поради това, че на съперника му провървя с гол от статично положение", започна германецът след новите загубени точки в Бундеслигата.

"Беше очевидно, че искахме да покажем различно ниво на решителност, но започнахме да го правим едва след гола, който допуснахме. Част от този мач беше хаотичен. Правехме това, което преди не бяхме правили - и никога не сме говорили за него", продължи Тухел пред "DAZN".

Безрасъдна игра според Тухел

"Не беше въпрос на желания, играхме безразсъдно през първия половин час. Едно добро полувреме не е достатъчно за победа на този стадион", завърши той.

В момента мюнхенският гранд изостава на 7 точки от върха, имайки и мач повече от Байер. През сезона дотук "баварците" допуснаха 4 загуби и 3 равенства. Директор в Байерн обаче не отписа титлата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички