4 уникални попадения съпътстваха резила на Байерн Мюнхен срещу Фрайбург (ВИДЕО)


4 уникални попадения съпътстваха резила на Байерн Мюнхен срещу Фрайбург (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2514 0

Байерн Мюнхен не успя да победи Фрайбург и направи равен (2:2) с деветия в класирането на Бундеслигата. Срещата бе съпътствана от 4 фамозни попадения.

Развой на Фрайбург - Байерн Мюнхен

Още: Байерн Мюнхен се предава: Сложи трансферна цена на Алфонсо Дейвис - той мисли само за Реал Мадрид

В 12-ата минута Фрайбург поведе в резултата. Първо Грифо центрира в наказателното поле и Шалай стреля с глава, но Нойер направи уникално спасяване. Последва задна ножица отново от нападателя, но и гредата помогна на баварците. Изглеждаше, че опасността е отминала, но последва мощен удар на Кристиан Гюнтер извън наказателното поле, който намери ъгъла на вратата за 1:0.

В 35-ата минута баварците възстановиха паритета. Топката беше изчистена, но попадна в Матис Тел, който свали кълбото на тревата и с фалцов удар намери далечния ъгъл на вратата.

В 75' отбраната на домакините се пречупи. Джамал Мусиала получи топката на лявото крило и със страхотен дрибъл между тима футболисти си отвори пространство за удар. Младокът насочи топката в далечния ъгъл и не остави шанс на вратаря за пълния обрат.

Нищо в срещата обаче не беше приключило и три минути преди края Фрайбург изравни. Байерн се пропука след силно хвърляне от тъч в наказателното поле. Михаел Грегорич отклони леко кълбото към Лукас Хьолер, който с хубав удар от въздуха препарира Мануел Нойер.

Байерн Мюнхен вече е с 54 точки на втората позиция - 7 по-малко от лидера Байер Леверкузен, който има мач по-малко. Фрайбург пък е на деветото място с 30 пункта на сметката си.

От Барселона са отхвърлили две оферти за Араухо през януари от Байерн Мюнхен

Още: Официално: Байерн Мюнхен активира специална клауза, звезда остава на "Алианц Арена"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички