Щурм на Байерн Мюнхен за Купата на Германия, Кансело го подпомогна (ВИДЕО)


Щурм на Байерн Мюнхен за Купата на Германия, Кансело го подпомогна (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1466 0

Байерн Мюнхен се класира за четвъртфиналите за Купата на Германия, след като постигна класически успех с 4:0 при гостуването на елитния Манц 05. Срещата до голяма степен се реши още през първата част, след като възпитаниците на Нагелсман реализираха след асистенция на новото попълнение Жоао Кансело към Чупо Мотинг в 17-тата минута, а след това Мусиала и Сане утроиха преднината на настоящите шампиони.

Баварците заслужено преминаха осминафиналите и очакват съперника си в следващата фаза, тъй като бяха по-настоятелни по време на целия двубой и на няколко пъти пропуснаха да увеличат преднината си. Домакините пък увеличиха натиска си през втората част, след като вече изоставаха с три попадения и повече нямаше какво да губят.

Добро впечатление направо неочакваното ново попълнение Жоао Кансело, който след първите си 17 минути с баварците осъществи добър рейд по десния фланг и отправи центриране към далечната греда. Там Чупо-Мотинг засече и откри за гостите.

Video edited on Kapwing

При следващата ситуация Мусиала се оказа на пътя на топката, след като към него извеждащо подаване пусна опитния Томас Мюлер. Младокът стреля по земя и удвои. В една от последните ситуации за първата част Чупо-Мотинг пък се превърна в асистент към Сане и втория утрои с удар в долния ляв ъгъл.

През втората част опасните ситуации бяха рядкост, но и двата тима осъществиха няколко подобни. Резултатът обаче остана непроменен до 83-тата минута, когато Алфонсо Дейвис вкара четвъртото попадение в двубоя след центриране с глава и оформи крайния резултат. Секунди по-рано старши треньорът на домакините бе изгонен с директен червен картон. Само четири минути по-късно го последва и възпитаникът му Александър Хак, който се появи в игра на полувремето и до 84-тата минута съумя да получи два жълти картона.

Вижте всичко най-интересно около Бундеслигата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички