Треньорът на Айнтрахт отчете какво трябва да се промени срещу Левски


Треньорът на Айнтрахт отчете какво трябва да се промени срещу Левски
Снимка: GettyImages Ivan S. Ivanov / LAP.bg Колаж: Sportlive.bg

1839 0

Старши треньорът на Айнтрахт Франкфурт - Дино Топмьолер, сподели мнението си след официалния си дебют начело на "орлите" в Бундеслигата. Неговите възпитаници се наложиха в дербито с Дармщад с 1:0 в първия кръг. Той преди това за последно бе помощник на Юлиан Нагелсман в Байерн Мюнхен.

Пред специалиста и възпитаниците му предстои визита на Левски в София. Двубоят в четвъртък е част от плейофната фаза за влизане в групите на Лига на конференциите и се играе на разменено гостуване. 

Пред медиите обаче Топмьолер първо отчете важния успех на старта в надпреварата, който даде началото на серия от победи след тази за Купата - 7:0 срещу Локомотив Лайпциг, седмица по-рано. 

Мнението на специалиста

"Много сме щастливи, че спечелихме трудния мач и успяхме да дадем на феновете победата в дербито", признава треньорът и похвали голмайстора Коло Муани. 

В допълнение специалистът отчете, че възпитаниците му още не са в оптимално състояние и тепърва ще навлизат в игрова форма: "Не всичко върви гладко от самото начало, но трябва да продължим... Например да подобрим превключването си към контраатака", добави Топмьолер. 

Вижте програмата на Левски преди домакинството на Айнтрахт Франкфурт!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички