Андрей Аспарухов посочи с какво Левски е различен от всички отбори, коментира и Айнтрахт (ВИДЕО)


Андрей Аспарухов посочи с какво Левски е различен от всички отбори, коментира и Айнтрахт (ВИДЕО)
Снимка: Фейсбук профил на Андрей Аспарухов

2103 0

Синът на Георги Аспарухов (Гунди) - Андрей, сподели своето мнение преди сблъсъците за Левски с Айнтрахт Франкфурт, които са плейофни мачове за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите. Андрей присъства на стадион "Георги Аспарухов" при драматичния успех с 2:1 над Апоел Беер Шева.

Той коментира огромната подкрепа, която "сините" получиха от своите привърженици по време на срещата. Според него именно публиката е това, което винаги е различавало Левски от всички останали отбори.

"Като у дома си, това си е моят стадион от дете и много се радвам, че е пълен. В последните няколко години се радвам, че се върна публиката, има много хубави и запомнящи се мачове. Публиката е мерило за това, когато има хора, значи е добре.

В последната година и половина публиката се завърна. По-хубаво от това няма Левски е отбор, който съществува благодарение на публиката и тя винаги е била разликата между Левски и другите отбори" - започна Аспарухов.

Колкото до предстоящите дуели с шампиона на Лига Европа от сезон 2021/22 Айнтрахт Франкфурт, той е на мнение, че "сините" няма какво да губят от тези мачове.

"Няма таван за тези неща. Не обичам думата късмет, защото в спорта късметът е нещо условно. Значи, че не си подготвен, щом имаш късмет. Играем срещу отбор, срещу който няма какво да се загуби и може да имаме щастието да продължим напред в групите. Играли сме там, защо да не играем отново в тях" - завърши Аспарухов пред клубната телевизия на "сините". Капитанът на Айнтрахт Франкфурт пък се контузи и игра само 5 минути преди Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички