След провалите в Купата и Шампионска лига: Пече се още едно уволнение на високо ниво в Байерн?


След провалите в Купата и Шампионска лига: Пече се още едно уволнение на високо ниво в Байерн?
Снимка: Getty Images

2153 0

Промените в Байерн Мюнхен тази година може да продължат. Сега в клуба обсъждат бъдещето на Оливер Кан, като не е изключено изпълнителният директор да бъде уволнен. Това съобщава журналистът на "Bild" Кристиан Фалк.

В края на месец март германският гранд уволни треньора Юлиан Нагелсман и назначи Томас Тухел. Оттогава "баварците" отпаднаха от Купата на Германия в 1/4-финалите, както и в Шампионска лига на същия етап.

Това, което се обсъжда в момента, е дали раздялата с бившия вратар ще е най-доброто решение за изход от кризата. Кан, който работи като директор на гранда от 2020 година, беше един от инициаторите за промените на треньорския пост.

"Сега основният ни фокус е върху това, което още можем да постигнем - първенството. Постоянно си поставяме предизвикателства и се опитваме да станем шампиони на Германия. Има неща, върху които трябва да работим и върху които Томас Тухел ще работи", каза легендата след отпадането от Шампионска лига. А ето с коя звезда може да се подсили Байерн през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички