Гуардиола изуми с любопитен коментар за дузпата за Байерн и отсече: С годините ставаме все по-добри!


Гуардиола  изуми с любопитен коментар за дузпата за Байерн и отсече: С годините ставаме все по-добри!
Снимка: Getty Images

4809 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изрази мнението си пред германските медии след ¼-финала реванш от Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен. Двубоят на „Алианц Арена“ завърши 1:1, а „гражданите“ продължават на полуфиналите след общ резултат 4:1.

Така Сити ще опита да вземе реванш от Реал Мадрид за отпадането си от "Краля на Европа" в същата фаза на турнира през миналия сезон.

МНЕНИЕТО НА ГУАРДИОЛА

Имахме доста страдания с Коман, но след изпуснатата дузпа те имаха още един-два добри шанса. Всеки може са изпусне дузпа. През второто полувреме бяхме много по-добри“, започна коментара си Гуардиола.

След почивката се представихме по-добре. Джак Грийлиш трябваше да отбранява тези пространства. Отново сме на полуфинал в Шампионска лига. Доволен съм!“, продължи той. 

Холанд вкара, но не и от дузпа. Той има добър сезон. Особено в завършващата фаза.Той е толкова млад, ще усеща напрежението тук. Днес обаче нямаше какво да печелим. Имахме само какво да изгубим. С годините ставаме все по-добри. Опитът е важен. В този турнир хората го усещат“, отсече испанският специалист.

И на терена го усещат. Този терен не беше добър дори и за тях. Ние обаче бяхме агресивни и определено второто полувреме беше по-добро“, подчерта отново той.

Не мога да се оплаквам сега от ВАР. Надявам се обаче един ден тези неща да се променят“, отговори Гуардиола на въпрос за отсъдената дузпа за Байерн в края на мача, която донесе и равенството за домакините.

Предстои ни мач за Купата на Англия и не знам как ще се възстановим за мача с Шефилд Юнайтед. Манчестър Юнайтед пък играе в Лига Европа. Календарът е труден“, завърши Пеп.

ВИЖТЕ ПОДРОБЕН РЕПОРТАЖ С ВИДЕО И СНИМКИ ОТ РЕВАНША МЕЖДУ БАЙЕРН МЮНХЕН И МАНЧЕСТЪР СИТИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички