След 2 гола пасив: Борусия Дортмунд оцеля в голов екшън с Айнтрахт Франкфурт (ВИДЕО +СНИМКИ)


След 2 гола пасив: Борусия Дортмунд оцеля в голов екшън с Айнтрахт Франкфурт (ВИДЕО +СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

929 0

Айнтрахт Франкфурт и Борусия Дортмунд сътвориха истински голов екшън в среща от 9-ия кръг на Бундеслигата. Двата тима извъртяха зрелищно реми 3:3, след като домакините поведоха с 2:0.

И домакините, и гостите предложиха футбол от най-висока класа, въпреки че над стадион „Дойче Банк Арена“ непрекъснато се изсипваше дъжд.

Двубоят започна шеметно за „германските орли“. Хората на Дино Топмьолер поведоха с 2:0 до 24-ата минута след попадения на Омар Мармуш. Египетският нападател първо откри резултата в 8-ата минута след спорна дузпа, а след това удвои в 24-ата. Гостите се върнаха в мача след гол на Марсел Забицер в първата минута на добавеното време преди почивката.

Video edited on Kapwing

След нея голеадата продължи. Юсуфа Мукоко изравни в 54-ата минута. Вместо до пълен обрат обаче се стигна до ново попадение във вратата на „жълто-черните“. Реализира го Фарес Шаиби в 68-ата минута. Друга резерва на гостите – Джулиан Бранд фиксира крайното 3:3 в 82-ата минута.

Video edited on Kapwing

Така Борусия Дортмунд остана непобеден в Бундеслигага. Тимът на Един Терзич е с 6 победи и 3 хикса. С добавената точка вестфалци  са 4-ти с 21 точки. Царете на равенствата от Айнтрахт са 7-ми с 14 пункта. Ремито е пето за „орлите“ от началото на сезона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички