Екшън с марка "Бундеслига": Байерн Мюнхен вкара 8 в луд мач с 3 червени картона и гол от центъра (ВИДЕО)


Екшън с марка "Бундеслига": Байерн Мюнхен вкара 8 в луд мач с 3 червени картона и гол от центъра (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

911 0

Байерн Мюнхен постигна разгромна победа с 8:0 над Дармщат в мач от деветия кръг на германската Бундеслига. Срещата бе изключително интригуваща не само заради броя голове отбелязани в нея, но и заради напрежението между двата тима, тъй като бяха показани цели 3 червени картона.

Сред голмайсторите имената си записаха Хари Кейн, който се отчете с хеттрик, Лерой Сане и Джамал Мусиала с по два гола и едно попадение на Томас Мюлер. Най-зрелищният гол обаче бе отбелязан от английския национал, който направи резултата 5:0 с изпълнение от центъра.

Video edited on Kapwing

Първата част бе изключително интересна. Още в четвъртата минута изгонен бе Йошуа Кимих заради непозволено задържане. Това обаче далеч не бе всичко. В 21-ата терена напусна Клаус Гясула от Дармщат, а 20 минути по-късно го последва и неговият съотборник Матей Маглица.

Байерн не остави никакви шансове на противника след почивката, вкара безответни 8 гола, взе трите точки и ознаменува завръщането на терена на Мануел Нойер след инцидента, който претърпя по време на каране на ски.

Баварците са вече първи в Бундеслигата с актив от 23 пункта, като в следващия кръг ще мерят сили с Борусия Дортмунд в "Der Klassiker". Дармщат записа второ поредно поражение и е на 14-ата позиция със 7 точки, а след шест дни ще мери сили с Бохум.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички