Шок за Ханзи Флик, атаката на Байерн Мюнхен съвсем оредя!


Шок за Ханзи Флик, атаката на Байерн Мюнхен съвсем оредя!
Снимка: Getty Images/Guliver

925 0

Един от основните играчи на Байерн Мюнхен Серж Гнабри ще пропусне първия 1/4-финален мач от турнира Шампионска лига срещу ПСЖ. Двубоят е утре и е с начален час 22:00ч. българско време.

Германският нападател е пропуснал днешната тренировка на баварците, а причината за това е дадената от него положителна проба за наличието на коронавирус. Той бе сочен като сигурен титуляр за сблъсъка с Килиан Мбапе, Неймар и компания, но сега неговото място вероятно ще бъде заето от Ерик Максим Чупо-Мотинг.

През настоящия сезон Гнабри се е разписвал 10 пъти в 34 мача за тима на Ханзи Флик, допринасяйки и с 5 асистенции. Само преди броени дни немският старши-треньор получи кошмарната новина, че звярът в атаката на тима Роберт Левандовски няма да може да играе в следващия един месец, заради травма в коляното.

Така Байерн Мюнхен ще трябва да се справя в утрешния мач срещу ПСЖ без двама от най-добрите си нападатели. Пред парижани пък се отваря добра възможност да постигнат задоволителен резултат още в първата среща.

По повод тези проблеми на баварците, треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино вече заяви, че е изпадал в такава ситуация в Тотнъм, когато...

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички